Доктор Царук

У медичному центрі "Доктор Царук" ведуть прийом:

Педіатр, дитячий Хірург, дитячий Травматолог-Ортопед, дитячий Алерголог-імунолог, дитячий Невролог, дитячий Оториноларинголог, дитячий Ендокринолог, дитячий Гастроентеролог, дитячий Гінеколог, дитячий Нефролог, дитячий Офтальмолог, дитячий Кардіолог, дитячий Масажист, дитячий Психолог, дитячий лікар ультразвукової діагностики (УЗД), Уролог-андролог дитячий Ендокринолог.

У медичному центрі "Доктор Царук" веде прийом дитячий і підлітковий психолог. З дітьми проводяться спеціальні заняття, спрямовані на розв'язання таких поширених проблем як неврози у дітей, дитячі страхи, гнів, повільність дитини, дефіцит уваги, підвищена агресивність, тривожність, гіперактивність, різні психологічні травми.

Також у медичному центрі "Доктор Царук"" можна зробити УЗД (Ультразвукове Дослідження) лімфатичних вузлів, УЗД калитки, УЗД м'яких тканин, УЗД наднирників, УЗД кульшових суглобів, УЗД тазостегнових суглобів, УЗД вилочкової залози, УЗД слинних залоз, УЗД великих суглобів, УЗД ділянок голови та шиї, Нейросонографію, а також Ехо-КГ - Ехокардіографію (УЗД серця) та ЕКГ.

У медичному центрі "Доктор Царук" проводиться лікування дітей, підлітків та дорослий.

Якщо Ви не знаєте: як лікувати нежить у дітей, як лікувати застудні захворювання, як вилікувати гострий риніт у дитини, як лікувати хворе горло, як лікувати ГРЗ, як уникнути багатьох інших захворювань, як позбавити Вашу дитину від алергії, як лікувати нежить у немовляти, як купати новонародженого, як правильно підібрати ліки, як лікувати хронічний нежить у дитини, як боротися з хронічними захворюваннями, що робити, чому дитина кліпає, як позбавити дитину страху перед лікарнею, яку дієту забезпечити дитині в разі алергії, коли та як відвідувати лікаря, які сучасні профілактичні методи лікування існують, де знайти кваліфікованого дитячого масажиста - звертайтесь до медичного центру "Доктор Царук"!

- Якою б Ви хотіли б бачити свою дитину?

- Звичайно ж, здоровою, спритною, красивою.

Значить, у нас одна й та сама мета, - щоб діти не хворіли.

І якщо це так - приходьте до нас у гості!

Лікування в медичному центрі "Доктор Царук" не просто ефективне, воно ще й приємне та веселе. Тут немає недружніх "людей у білих халатах", немає тривалого очікування в чергах - Вас приймуть точно в призначений час.

А якщо Ви прийдете трохи раніше, то Ваш малюк чудово проведе час у нашому ігровому куточку, де до його послуг десятки цікавих іграшок.

Нехай дитина з раннього дитинства звикне слідкувати за своїм здоров'ям і росте такою ж сильною, красивою, та здоровою! 

Лікування
варикозу
Закрити